top of page

Wat is oorreflexologie? Het is een moderne, westerse manier van reflexzonetherapie. Al jouw lichaamsdelen komen terug in jouw oor. Door het toepassen van ooracupunctuur en ooracupressuur op specifieke plekken, kan ik klachten helpen oplossen door het zelfhelend vermogen van het lichaam gericht aan te zetten.

IMG_2716-removebg-preview.png

Oorreflexologie

Piercing Gallery t Gooi - HH beeld&meer-26_edited.jpg

In de drukte van het moderne leven kan stress zich ophopen en een tol eisen op ons fysieke, mentale en emotionele welzijn. Oorreflexologie biedt een rustgevende en effectieve manier om deze spanning te verlichten en een gevoel van diepe ontspanning te bereiken.

Door middel van zachte druk, massage en manipulatie van de reflexpunten op het oor, kunnen blokkades worden vrijgemaakt, energiestromen worden hersteld en het zelfhelend vermogen van het lichaam worden gestimuleerd. Het resultaat is een gevoel van innerlijke harmonie, verlichting van pijn en ongemak, en een versterking van het algehele welzijn.

Oorreflexologie is niet alleen een therapeutische ervaring, maar ook een moment van zelfzorg en reflectie. Het is een gelegenheid om even te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en diep in jezelf te duiken, waar je rust en balans kunt vinden.

oorreflexologie-eline-damwlad-removebg-preview.png

Consult

Hoe ziet een consult eruit en wat zijn de kosten?

Bij het maken van een afspraak vraag ik je al naar je klachten of waar je oorreflexologie voor wil inzetten. Zo krijg ik vaak al een duidelijk beeld of ik wel of niet iets voor jou kan betekenen (je kan hier dan ook een eerlijk antwoord op verwachten). Na het maken van een afspraak vul je bij binnenkomst een formulier in, deze nemen we samen door. Aan de hand van het formulier en ons gesprekje stel ik een behandelplan op. Vaak begin ik eerst met je systeem in balans te zetten. Bij een eventuele vervolg afspraak wordt er gekeken wat voor een “rest” klachten er nog zijn. Bij acute klachten wordt uiteraard de klacht direct behandeld. Ieder individu is anders en reageert dan ook anders op een behandeling. Waar de één 1x per maand komt, komt een ander 1x per half jaar (apk) of alleen als er klachten zijn. Alles heeft te maken met de aard van de klachten. Zo kan iemand met chronische klachten vaker behoefte hebben aan een behandeling. Weet dat alles oké is, je weet vaak zelf wat goed voelt en wat goed is voor jou.

Een consult (inclusief plaatsen naaldjes) kost

€ 40,00

(dit valt niet onder vergoedingen)

pampagras

" In het oor projecteert de hele mens "

- Dr. Paul Nogier (1908-1996) -

bottom of page