top of page
Piercing Gallery t Gooi - HH beeld&meer-26_edited.jpg

Wie ben ik en wat is mijn werkwijze.?

Ik ben Marloes van Eijk, 43 jaar en woon samen met mijn man en 3 kids in Bussum. Ik heb een aantal jaar als zelfstandig piercer in een tattoo shop gewerkt en heb sinds 1 maart jl. een “privé” studio/praktijk aan huis.

 

Vanaf mijn 19de ben ik al geïnteresseerd in natuurgeneeskunde en alles rondom het menselijk lichaam (holistische aanpak). Ik heb onlangs een opleiding voetreflexmassage afgerond waar ik nog meer heb geleerd over hoe het menselijk lichaam werkt. Nu denk je misschien wat heeft dat te maken met Piercen? Piercen is meer dan alleen een gaatje en een sieraad plaatsen. Ieder individu en geneesproces is anders. Heel handig als je meer weet over hoe een lichaam werkt.

Het begrip piercen is inmiddels wel bekend. “In mijn privéstudio aan huis, die uiteraard volledig voldoet aan alle richtlijnen van de GGD, zet ik op deskundige en hygiënische wijze de meest uiteenlopende piercings.

 

Ook kan je bij mij terecht voor een sieraad wissel en het plaatsen van diverse soorten Tandkristallen. Ik werk alleen op afspraak en neem uitgebreid de tijd voor mijn klanten. Bovendien ben ik vrijwel 24/7 voor mijn klanten bereikbaar, mochten er problemen ontstaan.

Over mij!

bottom of page